Asa arata primul restaurant subacvatic din Europa! Unde este localizat si cati oameni si-au facut deja o rezervare VIDEO

22 03. 2019, 16:18

Totodata, si-a deschis de curand portile, iar inaugurarea a avut loc cu cateva zile in urma.

Primul restaurant subacvatic din Europa a venit ca o supriza pentru iubitorii de frumos. De asemenea, gurmanzii se pot bucura si de o priveliste spectaculoasa. Asta deoarece vor avea parte de un show uimitor oferit de natura. Asta da relaxare! Tocmai s-a deschis prima sala de yoga subacvatica din lume

Cladirea restaurantului ce poarta denumirea de „Under” a fost proiectata de arhitectii de la „Snoehetta”, care si-au pus amprenta si asupra cladirii Operei din Oslo. Dar si asupra muzeului dedicat atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, de la New York.

Primul restaurant subacvatic din Europa e localizat in Norvegia!

Restaurantul subacvatic este localizat in sudul Norvegiei, potrivit mediafax.ro. Pana in prezent, mii de oameni si-au facut deja rezervari, pentru a se putea bucura de experienta unica. Mai exact, este vorba despre 7.000 de rezervari ce au fost facute pana in prezent. Mai mult, cei care doresc sa paseasca in interiorul localului vor afla ca primul restaurant subacvatic din Europa are conditii similare cu o sauna.

In limba norvegiana, numele restaurantului „Under” inseamna „uimire” sau „mirare”. Localul detine si o sectiune superioara, ce este alcatuita din scanduri din lemn. Dar si o zona a meselor, care poate sa gazduiasca 40 de persoane, simultan. Se afla la un nivel subacvatic, unde exista si un perete urias, realizat din sticla. Aceste doua zone sunt conectat printr-o scara de opt metri.

Primul restaurant subacvatic din Europa este amenajat in asa fel incat sa nu existe foarte multe reflectii pe sticla. Astfel, clientii se pot bucura de lumina naturala filtrata de culoare verde a Marii Nordului, pe timpul zilei. Prima vila subacvatica din lume e cat o insula si se afla la cativa metri adancime in ocean

In plus, aici o masa completa include 18 feluri de mancare, dar si diverse tipuri de bautura. Acest moft ajunge sa coste pana la 3.700 de coroane norvegiene. Ceea ce reprezinta echivalentul a 340 de dolari! Macarurile sunt de obicei cu specific local si contin fructe de mare. Primele vizite cu plata vor incepe sa fie disponibile de la inceputul lui aprilie, din acest an.

In prezent, restaurantul a fost deschis doar pentru rudele si prietenii proprietarilor. Exista si alte cateva restaurante subacvatice, in intreaga lume, dar sunt localizate in zone tropicale, ca Insulele Maldive sau in cele din Oceanul Indian.